Miten maa makaa ? Saammeko näihin maailman tai edes Suomen touhuihin mitään järkeä?

Porin tuomarit paljastivat Ulvilan oikeusmurhan salaisuudet elinkautistuomiossa?

  • Kun tutkijapoliisit todisti tuomitun murhaan mahdottomaksi, miten pölvästi täytyy olla välttyäkseen törkeä virkarikostuomiolta ?
    Kun tutkijapoliisit todisti tuomitun murhaan mahdottomaksi, miten pölvästi täytyy olla välttyäkseen törkeä virkarikostuomiolta ?

Satakunnan laamanni Martti Juntikkan "hyvin tarkasti läpikäyty varsin laaja ja hyvin monipuolinen näyttö" joka osoittaa murhan tapahtumat uskomuksissaan:
http://www.mtvkatsomo.fi/?progId=287520
23 Jukka palaa aamuvarhaiselta Turun työmatkaltaan rättiväsyneenä ja viimeistään 24 kaikki ovat nukkumassa.

Klo 2 alkaakin kova riita, johon kukaan 4 lapsesta ei herää. Varmaankin Auer on vaatinut 5.lapsen hankkimista, josta Jukka kieltäytyy aikaiseen työpäivään vedoten. Auer uhkaa erota ja lähteä heti 4 lapsen kanssa yönselkään. MINNE?

Jukka menee terassille tunnelman nostattamiseksi katsomaan pikkujoulukuutamoa, jolloin Auer sulkee oven ja sammuttaa valotkin. Psykologi Jukka ei yritä puhua vaimon kanssa ikkunoiden läpi, ei odota leppymistä, ei hae piilosta vara-avaintaan, ei käy kolkuttamassa tyttären ikkunaan, ei riko pienen kodinhoitohuoneen oven ikkunaa, vaan räiskii kirveellä avoimen makuuhuone-olohuone-keittiö-yhdistelmän metrisen ovi-ikkunan tuusan nuuskaksi. 

Jukka ei tyydy junttaamaan kirveen yläpäätä läpi lasien alakulmasta ja avaamaan reiästä oven kahvaa, koska älykkäänä hän ymmärtää, että uudet lasit on kuitenkin ostettava kokonaan. Pienenä miehenä Jukka t-paidassa ja boksereissa onnistuu pilkkopimeässä välttämään kaikki 3-kertaisen lämpölasin 3m päähän lentävät sirpaleet eikä saa niistä yhtäkään naarmua eikä myöskään siruja ja pölyä tukkaansa eikä vaatteisiinsa. No kerrankos sitä nyt retkikirveessä on erikoispitkä teleskooppivarsi. Ehkäpä ilmastointikin oli täysillä vetämässä kaiken sisälle?

Juntikkan mukaan kirvestä säilytettiin terassilla 4 lapsen leikkikaluna, kun poika oli niin innostunut videopeleistä ja tappamisista. Käyttämätön normikirves taas oli puuvajassa lukkojen takana. 


Jukka ei avaa ovea, vaan auto-onnettomuudesta ontuvana hyvin lyhyenä miehenä ymmärtää yöllisen kiipeilyn saavan veret mukavasti hyrräämään, joten hän astuu paljaalla jalalla vahingoittumattomasti metrin korkuisen alakarmin 3-kertaiselle lasihammasviillokselle. Jukka hyppää sisään lasikasoihin, mutta saitana miehenä ei sytytä valoja huoneeseen. Herännyt tytär tulee ihmettelemään meteliä, mutta palaa takaisin huoneeseensa. 

Ruskean ainutlaatuisen polyesterisen kylpytakin huppupyjamakseen pukenut Auer raivostuu ikkunan rikkomisesta, käy sytyttämässä valot ja alkaa silmittömästi tikata Jukkaa 70-luvun katkenneella työkalupakkiveitsellä, joka sattuu mustien näppylähanskojen kanssa olemaan sopivasti käsillä tyynynsä alla.

Hintelänä väkivallan vastustajana Jukka ei pakene eikä tee mitään vastarintaa, koska hän ei missään tapauksessa halua satuttaa vaimoaan yhdelläkään naarmulla millään tavalla, vaan nostelee vain klapeja suojakseen veitseniskuilta. Joka iskun välissä Auer pitää Juntikkan mukaan 5 sekunnin pitkittävän harkintatauon: 1 mississippi, 2 mississippi, 3 mississippi, 4 mississippi, 5 mississippi, ISKU. 50 viiltoa saatuaan Jukkaa alkaa ramasemaan ja hän käy makuulle sänkyynsä hiljaa, ettei lapset herää. Auer antaa vielä 20 iskua kyytipojaksi, joista pari kahvaa myöten kyljestä sisään.   
Sängyllä pulputtavaa verilähdettä katsoessaan Auer kauhistuukin: Ei sunkka se kuallu o? 

Rikkinäistä ikkunaa vilkaistessaan nerokas Auer hätäpäissään keksii välähdyksessä täydellisen suunnitelman, että sieltähän se tappaja tulikin. Auer riisuu takan edessä kylpytakkinsa ja hanskat sekä veitsen, pyyhkii jalkansa, menee avaamaan ulko-oven ja jättää kuistille jätesäkin, hakee eteisestä Jukan kengät. Hakee veitsen ja huuhtoo sitä kuumassa vedessä lavuaarissa hajunsa poistaakseen koiran varalta. Kantaa veitsen sinisessä pyyhkeessä takan eteen, jossa takaisin pukee kengät, kylpytakin, hanskat ja hankaa veistä lakanoihin, Jukan paitaan ja vereen sekä laskee sen lattialle.

Auer sotkee kengällään lattian veritahroja. Jukan maattua sängyllä 10 min, Auer kiskoo hänet lattialle mahalleen, mutta kaikki rikoselokuvat unohtaneena, ei lainkaan ihmettele kuolleen kiinni olevia silmiä ja virtaavia haavoja. Auer kastelee toisen kengän Jukan veriseen selkään ja veriaskeleet lavastaen askeltaa ikkunalle, josta kiipeää verisenä ulos, mutta naisamatöörinä ei osaa ottaa samoista paikoista kiinni kuin kukaan 10 testipoliisista. Terassilla Auer jatkaa jälkiä nurmikolle jossa vielä kurastaa kenkää ja palaa terassille jättämään kuraiset tulojäljet. 

Sitten Auer hyppää nurmikolle ja kävelee talon ympäri etupihalle tiheän omakotitaloalueen kadun viereen, jossa alasti riisuu kaikki vaatteensa jätesäkkiin. Auer kantaa säkin sisään ja heittää sen olohuoneen nurkkaan. Sitten hän pesee kätensä ja kasvonsa lavuaarissa, hakee imurin, jolla imuroi koko vartaloltaan ja pitkistä hiuksistaan kaikki näkymättömät kuidut. Seuraavaksi Auer pukee punaisen sileän mutta likaisen käytetyn T-paidan. Onneksi Auer löytää keittiön laatikoista samankaltaisen kapean fileeveitsen, jolla määrätietoisesti iskee itseään rintaan keuhkopussin lävistäen. Auer pesee ja kuivaa veitsen ja lavuaarin.

Lopuksi Auer menee olohuoneesta katsomaan tuliko kaikki lavastukset valmiiksi ja miettii rauhassa, mitä hätäpuhelussa pitäisi sanoa. 

Lähtiessään keittöön soittamaan poliisille, tytär tulee eteisestä vastaan matkallaan olohuoneeseen, mutta Auer antaa hänen vapaasti jatkaa oviaukolle katsomaan valaistuun veriseen makuuhuoneeseen, jossa kuollut isänsä makaa vatsallaan verisenä. 9v tytär ei näkemästään turhaan hötkyile vaan palaa rauhassa huoneeseensa, josta tulee minuutin päästä myös puhelimen luokse. 

Sillä aikaa Auer soittaa 112 ja 2.43:22 huutaa apua ikkunasta tulleen heitä puukottaneen tappajan vuoksi. Päivystäjä kyselee tiedot. 

Yhtäkkiä Jukan nautittua 20min suoneniskujen elvyttävistä vaikutuksista, hän herääkin henkiin ja alkaa huutaa kovaan ääneen kivusta ja pyytää Aueria auttamaan. Päivystäjä käskee odottaa linjalla ja poistuu hälyttämään partioita. Nopeaälyinen Auer ei täyskäänteestä hämmästy vaan huutaa Jukalle takaisin: "Lähtikse mies jo?"


Jukan avunpyyntöjen jatkuessa Auer pyytää tytärtä puhelimeen ja menee huutamaan olohuoneesta puhelun ajassa: 1:54 Mitäs teet?
Auer muistaa heti Jukan terassikirveen ja balettia tv:stä katsoneena Auer loikkii varpaillaan astumatta lasinpalojen ja verilätäköiden päälle ikkunalle, jonka ulkopuolle Jukka onkin huomaavaisesti jättänyt kirveen nojaamaan ovea vasten, jotta Auer ylettyy sen sieppaamaan. Auer juoksee ovelasti hämäykseksi puhelimen ohitse tuulikaapille, jonka ovea tönäisee 2:00 ja loikkiii takaisin maailmanennätysvauhtia 2 sekunnissa äänettömästi 10m päähän makuuhuoneeseen varpaillaan lasipalaset ja veritahrat välttäen, jossa tyttären ja häkenauhoituksen vahingossa unohtaen huutaa 2:03 K-U-O-L-E ja lyö kahdesti selälleen kääntyvää Jukkaa täysillä kirveellä. Jukka örisee kuolemansa jälkeen vielä puoli minuuttia, koska aivotta ei ollut tiedostanut, että hänet on tuomittu uudestaan kuolleeksi.

Onneksi Auer on kasvissyöjänä laihduttanut vauvakilot pois, joten sivuttain kääntymällä laihana ja taitavilla golflyönneillä hän onnistui täysin väistämään pitkin seiniä lentäneet veriroiskeet. Auer loikkii olohuoneeseen ja tiputtaa kirveen jätesäkkiin palaten taas ääneti 2 sekunnissa puhelimeen vaatimaan: 2:08 Tuleeksielt kettää?


Hämäykseksi Auer palaa taas olohuoneeseen huutamaan: 2:23 "Hei, lopeta!", jonka jälkeen hän juoksee etukuistille, josta palaa hitaasti puhelimeen 2:42 Onksielt tulos joku?

Tytär menee uudestaan olohuoneesta katsomaan isäänsä, joka makaakin edelleen verisenä vatsallaan, minkä tähden tytär 3:14 kirkuu hysteerisesti, jolloin hän näkee lähietäisyydeltä ateisti-isänsä ilmeisen 50% suuremman tummahupparisen sielun vaalealla selkäkirjoituksella kävelevän määrätietoisesti hyvin valaistulle ovelle ja pujottautuvan aktiivisen ketterästi käsiä ovenpielissä käyttäen ulos ikkunasta pimeään yöhön. Tässä "vuosisadan merkittävimmässä rikosjutussa" ensimmäistä kertaa nauhalle tallennettu sielun irtaantumisprosessi myös epäilemättä kääntää ruumiin taas selälleen.

Hätäkeskuksen kysymykseen Auerin jatkamana "Oliks se viel siel?", säikähdysitkun lopettaneen tyttären pikavastaus "Joo. Se lähti." tarkoittaa ilmeisesti todellakin isänsä epämääräistä sielua, jota tytär virheellisessä mielikuvassaan johdateltuna luulee jälkikäteen surmaajaksi, jota ei voinut olla olemassa, koska tytär ei nähnyt häntä aikaisemmin, jolloin hän ei myöskään alunperin ole voinut vastauksellaan tarkoittaa mitään surmaajaa. 

Puhelun jälkeen Auer huuhtoo uudestaan omasta haavastaan vereentyneet kätensä ja kätkee hihansa vereen tuhrien jätesäkin parissa minuutissa verisene tavaroineen niin hyvin, että 10 poliisia ei sitä talosta 2 viikon aikana löydä, koska kaikki heistä eivät muistinsa mukaan tehneet täysimittaista tutkintaa. 
Poliisipartio saapuu puhelusta 6min kuluttua puhuttuaan pari minuuttia matkalla Auerin kanssa. Pari minuuttia heidän jälkeensä saapuu ambulanssi, jolloin ohuimmat veritahrat laattalattialla ovat jo kuivia, mutta paksummista tahroista jää verta kenkiinsä. Hoitajat toteavat Jukan kuolleeksi 5-20min sitten.
Auer on riidasta, ponnisteluista ja lavastuksista kuluneen tunnin aikana niin uupunut, että hän vain apaattisena seuraa partiota kunnes pyörtyy.

Näin on jäänyt toteennäyttämättä, että Auerin alusta asti kertoma ulkopuolinen olisi ollut asunnossa, joten mahdollinen surmaaja on Auer, joka tuomitaan elinkautiseen murhasta, koska hän ei ole hankkinut apua kuolleeksi luulemalleen ja pitkään tajuttomuudesta huolimatta kärsineelle Jukalle.

Tuomiot https://www.dropbox.com/s/vhu7fyq3d9abwfa/Auer-tuomio.pdf 
---
Onneksemme näin vaikeat uutiset selittävät parhaat asiantuntijat päivystävät dosenttimme:

Lapin yliopiston rikosoikeuden professori Terttu "munat pois ja tuplasti linnaa" Utriainen: "Näyttö on tuomiossa perusteltu hyvin seikkaperäisesti ja pala palalta."

"tapaus on ollut erittäin vaikea ratkaistava", analysoi Itä-Suomen yliopiston rikosoikeuden professori Matti Tolvanen.

rikosoikeuden professori Kimmo Nuotio: ""Auerin saaman tuomion oikeudenmukaisuuden arviointi on ulkopuoliselle mahdotonta."
- Asioista tietämättömälle professorille voi olla mahdotonta, mutta jokainen tuomion lukeva osaa arvioida ja asian tuntevat kansalaiset pystyvät arvioimaan jopa tuomiota lukemattakin.

Laamanni Martti Juntikkan ja kät Annette Santamaan erokirjeitä odotetaan ennen virkarikostutkimusten alkamista.

--

Lainmukainen tuomio http://raitanenh.puheenvuoro.uusisuomi.fi/156039-ulvilan-surman-tuomio-anneli-auerin-syytt%C3%B6myys-todistettu-varmaksi

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän petrikiiski kuva
Petri O. Kiiski

Taitaa mennä pieni ikuisuus ennenku noit erokirjeitä tipahtelee postista.

Asia menee taas hoviin, josta tulee vapauttava tuomio, jonka jälkeen syyttäjä esittää taas lisänäyttöä, jonka jälkeen korkein oikeus palauttaa asian taas raastupaan ja taas tulee elinkautistuomio ja niin eespäin.

Ikiliikkuja on keksitty.

Toimituksen poiminnat