Miten maa makaa ? Saammeko näihin maailman tai edes Suomen touhuihin mitään järkeä?

Miksi HO vapautti viattoman Anneli Auerin Ulvilan oikeusmurhista

Porin syyttäjät vapaamuurari Jarmo Valkama ja oppipoikansa pikkuKalle Kulmala tekivät urotyön kerätessään 5 v kaikki mahdolliset ja etenkin mahdottomat todisteet Auerin syyllisyydestä Jukka miehensä murhaan 1.12.2006.

Syyttäjien todelliset päätodisteet olivat
1. Auerin rauhallisuus. Kylmäverinen murhaaja ei itkenyt poliisille ja pokkana ilkkui oikeudessa.
2. Koti sikolättinä. Tarkat konstaapelit löysivät puoli vuotta siivoamattomana roskasäkkejä, tyhjiä ruokalaatikoita, deorantteja, hiirenpapanoita ja kuihtuneita kukkia. 
3. Auerin epätyylikäs pukeutuminen nahkatakkiin ja minihameeseen. 
4. Saatanan palvonta kymmenin eläinuhrauksin, verirituaalein ja lapsikidutuksin.
5. Tuomittu seksirikoskumppanuudesta, joten kykenee kaikkiin raakuuksiin ja hirveyksiin.
6. Auer oli paljastanut lehdessä, että hänen olisi täytynyt etukäteen nauhoittaa murha, jotta häntä alibina puhelimessa olleena voisi syyttää murhaajaksi.

Häikäilemätön asianajaja sai kuitenkin käännettyä kaikki aivan päälaelleen 

1. väistämättömästä shokista kärsinyt Auer sai rauhoittavia, kun oli romahtanut parkumaan hoitajalle. Murhan jälkeinen luonteen mukainen käytös ei voi kertoa mitään murhamiehestä.

2. Kun konstaapeli tulee kotiin vaimolla täytyy olla ruoka pöydässä ja koti puunattuna tai muuten tulee tunnetusti turpaan. Onnellisessa psykologiperheessä siivottiin kuitenkin vain kerran viikossa seuraavana päivänä. Tyhjät pakkaukset oli vain säästetyitä askartelutarvikkeita lapsille ja nettikerhon malleiksi. Jätesäkeissä oli vain lajiteltuja vaatteita. Papanat olikin kukkasiemeniä ja viikon etelänlomalla kukkia kuivunut ja talvilevossa. Kahden viikon välein tyhjennettävä jätesäiliökin oli puolillaan roskapusseja. Talo oli täysin tavallinen suuren lapsiperheen monin tavaroin ja vähäisin säilytystiloin oleva roinainen koti. 

3. Vankisellin vaatekomero on sangen vaatimaton ilman jakkupukutarvetta. Lehdet käyttivät tahallaan leimatakseen jengiläiseksi vanhaa valokuvaa vuosia vaikka kuvia oli otettu paljon.

4. Poliisin todistaja erityisopettaja saatanakirjailija Keijo Ahorinta huomasi tulleensa poliisin kusettamaksi ja rehellisenä kristittynä kieltäytyi todistamasta lasten satuvalheiden puolesta. Joten syyttäjä yritti peruuttaa saatanavalheensa, joiden perusteella oli saanut KKO:n valitusluvan. 

5. Hysteeriset naissyyttäjät syyttivät 3 pikkulapsen valheiden perusteella entistä miesystävää 7 lapsen seksirikoksista, vaikka 4 lasta kielsi mitään nettipornosta kopioituja naurettavia satuja koskaan edes tapahtuneen. Vain Turun hovin idioottituomarit saattoivat niellä mahdottomat valheet neljästä lapsesta oikeusmurhatuomiossaan, minkä KKO joutuu seuraavaksi purkamaan. Murhaa myöhempänä tämäkään ei todista mitään muuta kuin lasten valehtelevan.

6. Syyttäjän nauhoitusfantasiat paljastuivat auditiivisesti mahdottomiksi. 

 

Mutta olihan lisäksi paljon varmoja teknisiä todisteita Auerin syyllisyydestä?

- Juu, ei. Yhtäkään todistettta ei 8 vuodessa ole löydetty, ei edes ensimmäistäkään aihetodistetta.

Sentään syyttäjä vannoi varmaksi, että koirakin todisti, ettei kukaan ole talosta paennut. 

- Koira ei koskaan käynyt lainkaan tontilla, jonka kiersi ulkorajalta, josta löytyi aamuöinen murhamiehen mahdollinen reitti. Todennäköinen kulkureitti asfalttikadun puoleinen tonttisivu ei kuulunut ollenkaan tutkimuksiin. Koira ei koskaan voi todistaa olemattomuutta vaan vain jäljen. Edes USA ei hyväksy kuin vihikoiran todistuksen.

 

Parista pienestä perusteluvirheestä huolimatta Vaasan hovin yksimielinen alkuperäinen tuomio on oikea syytön ratkaisu 1.7.2011
http://www.oikeus.fi/55277.htm 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Kimmo Ojala

Kovin katsot Annelin silmin asiaa. Ulkopuolisesta tekijästä ei ole mitään todistetta, ei edes poistumisjälkiä. Murhaaja, joka riisuu toisen käsineensä ja alkaa huitoa silmittömästi puukolla aiheuttaen pintahaavoja, ei kuulosta totuuden mukaiselta. Murhaaja rikkoo oven ikkunan ja kömpii ikkunasta sisään ja ulos aukaisematta ovea kahvasta ei voi olla totta. Tuohtuneessa mielentilassa ihminen toimii vaistonvaraisesti ja aukaisee oven kahvasta, eikä aloita vaivalloista kapuamista rikkoutuneesta ikkunasta ulos.

Käyttäjän minavaan kuva
jouko viitala

Tästä murhasta en nyt niinkään tiedä!
Sensijaan tuo seksirikostuomio on aikalailla merkillinen. Minusta siinä olisi enemmän ihmeteltävää kuin tässä murhajutussa.

Käyttäjän hilkkamlaikko kuva
Hilkka Laikko

Pori-Rauma akselilla pitäisi sekä poliisilaitokset, oikeusistuimet sekä syyttäjälaitos puhdistaa vapaamuurareista. Siitä voikin jatkaa suoraan Vaasan ja Turun Hovioikeuksiin. Piilokorruptio jyllää Länsirannikolla,

Toimituksen poiminnat