Miten maa makaa ? Saammeko näihin maailman tai edes Suomen touhuihin mitään järkeä?

Vaasan HO toteaa uudestaan Anneli Auerin syyttömäksi Ulvilan murhaan

Tänään 6 vuoden perinteikäs satakuntalainen noitavaino tulee perihelinsä kääntöpisteeseen ja noitaroviot alkavat sortua Kalle kyhääjiensä silmille. Polttakoon totuuden tuli virkahupuissaan piileskelevät väärentäjäpoliisit ja inkvisaattorit mustalle vereslihalle.

Syyttäjien väittämä "tunnustus" 30.9.09 oli ryk Santaojan ja Harjunpään kuulusteluissa totuudenvastaisten valheiden pakotteella sepitetty teoria mahdollisesta perheriidasta, jota pitkittyneestä unettomuudesta sekava Auer herkkäuskoisena erehdytettiin viikon putkapidätyksellä aivopestynä uskomaan todennäköiseksi, vaikka todisteet osoittivat perättömäksi teorian, josta Auer ei kuitenkaan muistanut mitään konkreettista.

Syyttäjien ilman teonkuvauksia spekuloimista lavastuksista ei ole mitään näyttöä. Taustanauhaväitteensä on todistettu perättömäksi. Syyttäjät eivät ole kyenneet näyttämään edes mitään aihetodistetta Aueria vastaan.

Yksikään esitetty tosiseikka ei viittaa Auerin syyllisyyteen. Murhamiehen tehdessä makuuhuoneen surmaa, Auer oli 12 metrin päässä keittiön lankapuhelimessa, lähimmilläänkin vain olohuoneessa huutamassa ja paossa ulko-ovella.

Ainoan rehellisen komisario Joutsenlahden alkuperäiset päätelmät on todistettu oikeiksi.

Kauimmaisessa suljetussa huoneessa nukkuneiden ja sängyssä pysyneiden nuorempien 7, 3 ja 2v lasten 5 vuotta myöhemmin kesällä 2011 sijaisperheessä eristyksessä sepitetyt ja yhdessä harjoitellut kaikki tarinat TYKS:ssa surmasta, seksirikoksista, pahoinpitelyistä, viiltelyistä, uhkailuista, avioerosta, myymälänäpistyksistä, eläinuhrauksista  ja saatananpalvonnasta on todistettu täysin perättömiksi valheiksi.

 
Ainoaksi lainmukaiseksi tuomiomahdollisuudeksi jää, että
Vaasan hovioikeus 19.2.15 hylkää syytteen ja toteaa Anneli Auerin syyttömäksi miehensä surmaan.

Klo 13 voit tarkistaa vieläkö hovioikeudenneuvokset osaavat lakikirjan. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Toimituksen poiminnat