Miten maa makaa ? Saammeko näihin maailman tai edes Suomen touhuihin mitään järkeä?

Ministeri Päivi Räsänen suojelee Ulvilan Oikeusmurhaskandaalin poliisirikollisia

  • Syylliset istuvan ministerin sylissä, syyttömät sellissä vaalikauden - istuen elinkautista ja edelleenkin 10v oikeusmurhaa.
    Syylliset istuvan ministerin sylissä, syyttömät sellissä vaalikauden - istuen elinkautista ja edelleenkin 10v oikeusmurhaa.

Kaikki Ulvilan oikeusmurhien poliisirikokset on tehty poliisiministeri Räsäsen kd ja edeltäjänsä Ulvilan Anne Holmlundin kok poliisiylijohtajaksi nimittämän nimismies Mikko Paateron kok tieten, suostumuksella ja erityisessä suojeluksessa poliisiselvännäkijöineen, saatananpalvontoineen ja verenpunaisine karvoineen kaikkineen. 

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/80270/Rikosten+tutkintaajat++lyhentynee...

http://www.oikeus.fi/hovioikeudet/vaasanhovioikeus/fi/index/hovioikeusra...

Vaasan hovioikeus paljastaa, että Porin poliisit ja syyttäjät ovat vuodesta 2009 vuosikausia tahallisen järjestelmällisesti syyttömien Auerin ja Kukan oikeusmurhaamiseksi

1. väärentäneet todisteita 
2. rikkoneet esitutkintalakia
3. valehdelleet rutiininomaisesti
4. vääristelleet esitutkintapöytäkirjoja
5. tehtailleet kymmeniä vääriä valoja istunnoissa.

Porin kokoomuksen poliiseista on tehty monta rikosilmoitusta ja kantelua, mutta maanpakolais-Kataisen itsepetoshallituksen tiukassa suojeluksessa ne on kaikki jätetty härskisti tutkimatta lainvastaisesti.

http://niinaberg.com/2013/12/09/miten-vaikeaa-on-syyllistya-virkarikokseen/  

 

Ruskeakielisen median 6 vuotta innokkaasti levittämiä valheita on tärkeintä nyt saada jatkettua yli vaalien, ettei hitaampi vaalikarja ehdi kuulla rötösherrojen ja rouvien puuhista. 

Tyhjäntoimittajat ja pää(ttömyys)toimittajat mielellään jatkavat edelleen tuomion jälkeenkin valheiden syöttämistä tietämättömänä pidetylle kiihotetulle lynkkarikansalle, kuten että

1. Murhasyytteen hylkääminen johtui puutteellisesta tutkimuksesta
2. Teknisessä alkututkinnassa oli puutteita
3. Anneli Auerin syyllisyyslinjaa ei tarkistettu alussa.

Todellisuudessa alussa merkittäviä puutteita ei ollut, vaan vasta 2v murhasta uudet "poliisit" aloittivat yllä luetellut ylimääräiset "tutkintaharjoitukset", koska Auerin syyllisyydestä ei ole vieläkään yhtäkään todistetta - ei edes aihetodistetta.

Aivan kuten kostoksi erotettu ja edelleen vainottu älykäs komisario Joutsenlahti ja kokeneet rikostutkijansa havaitsivat jo seuraavana päivänä 8 vuotta sitten!

 

Savuverhoksi tarkoitukseen sopii ministeri Räsäsen nyrkkipyykin valkopesu
http://www.intermin.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/1/1/ministeri_rasanen_au...

Sisäministeriön ja Poliisihallituksen=PAATERON tulee saada yhteinen esitutkintaprosessin läpikäynti valmiiksi 31.3.2015. JOTTA SAAMME PUHTAAT PAPERIT VAALEIHIN
...jotta esitutkintaan liittyvät ongelmat voidaan tulevaisuudessa välttää.=KIINNIJÄÄMINEN POLIISIRIKOKSISTA

http://youtu.be/tfiKtCX23Ww 
Sumutusselvityksen ainoa tarkoitus on tietenkin estää rikostutkimusten aloittaminen. Selvityksestä vahingossa unohdetaan virastapidättämiset, rikosilmoitukset törkeistä virkarikoksista, rikostutkinta, kurinpitorangaistukset ja viraltapanot. Kiva kun omia rikoksia ei tarvitse kenenkään tutkia, vaan riittää kun itse itsensä selvittelee vähän prosesseja.

Onneksi vastuulliset mediamme uskottuine päätoimittajineen salaavat ilolla Ulvilan Oikeusmurhaskandaalin kiusalliset pikkuseikat, jotka ikävästi romahduttavat sinisilmäisten kansalaisten luottamuksen poliisiin, oikeusmurhalaitokseen, medioihin ja vastuullisiin vallanpitäjiin.

http://kulttuurivihkot.fi/lehti/blogit/paatoimittaja/614-ulvilan-surma-9...

 

Kaikissa sivistysvaltioissa virkavelvollisuutensa täysin laiminlyöneet ministerit olisivat häpeissään ymmärtäneet erota itse jo vuosia sitten ja edes vähäisissäkin oikeusvaltioissa heikkopäiset poliisiministeri Räsänen ja oikeusmurhaministeri Anna-Maja Henriksson Rkp erotettaisiin heti parlamentaarisesti. 

Poliisivaltiossamme päinvastoin törkeät virkarikolliset palkitaan ruhtinaallisesti ylisuurilla supereläkkeillä.

Venäjällä Politkovskajan murhaaja tuomittiin ja etsitään Nemtsovin murhaajaa, mutta Jukka Lahden väitettyä murhaajaa ei Porin miliisi viitsi kuulustella.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Gustafssonin tapauksen jälkeen, useat oikeusoppineet sanoivat ettei maamme oikeusvaltiotilanne kestä yhtä ainutta vastaavaa tapausta enää. Nyt Auerin tapaus on aivan vastaava ja niin poliisiylijohtaja Paatero kuin Sisäministeri Päivi Räsänen pitäisi erottaa. Oikeusvaltiossa molemmat olisivat älynneet erota itse.

Myös asiaa tutkivien poliisien toimet ja tutkintatavat tulisi tutkia huolellisesti, sekä laittaa heidät virkarikoksista edesvastuuseen!

Käyttäjän OlliToivoOlaviPuolitaival kuva

"Elämmehän hyvinvointioikeusvaltiossa"

Toimituksen poiminnat